Informatie over coronamaatregelen

Het coronavirus grijpt in Nederland steeds verder om zich heen. Omdat de veiligheid en de gezondheid van klanten, leveranciers en de medewerkers van projectontwikkelaar Van Wijnen, Boekholt nieuwbouwspecialisten en Jonkman Garantiemakelaars voorop staan, worden een aantal tijdelijke maatregelen genomen. We houden je graag op de hoogte wat dit betekent voor de verkoop en de bouw van de nieuwbouwwoningen op Nieuw Sintmapark in Tolbert.

Verkoop 
De verkoop van de nieuwbouwwoningen staat nog steeds gepland deze zomer. Heb je interesse in een huis op een groene, rustige plek? Belangrijke informatie wordt zoveel mogelijk online gezet op de website. Voor vragen of inschrijving kun je nog altijd terecht bij de makelaars. Samen met jou gaan zij op zoek naar een contactmanier die aansluit bij jouw wensen en dat valt binnen de recente voorschriften. Denk hierbij aan telefonisch contact, een video-afspraak of onder restricties een afspraak op kantoor of thuis. 

Bouwwerkzaamheden
De geplande bouwwerkzaamheden van de 32 woningen staat nog steeds gepland. Van Wijnen doet er alles aan om het bouwproces volgens planning te laten verlopen. Toch kan het zijn dat hierin enige vertraging ontstaat door de getroffen maatregelen. We vragen hiervoor je begrip.

Tijdelijk geen bijeenkomsten 
Alle bijeenkomsten en evenementen worden tot en met ten minste 1 juni 2020 geannuleerd. Dat betekent dat er geen start bouw evenement, kijkdagen of informatiebijeenkomsten georganiseerd worden. Waar het kan, kijkt Van Wijnen naar een passende, creatieve oplossing zoals online events.

Belangrijkste voor nu: blijf gezond en pas goed op elkaar.

Deel pagina