Inschrijven

Heb je interesse in een woning op Nieuw Sintmapark? Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Maak dan in een paar stappen je persoonlijke woondossier aan. Zo kom je in aanmerking voor jouw favoriete woning. Bovendien beschik je op één plek – online – over alle belangrijke informatie en documenten over jouw toekomstige woning. Handig toch?

Stap 1: 
Vul het aanmeldformulier zo compleet mogelijk in. Kies vervolgens een makelaar en klik op registreer.

Stap 2:
Als je je voor het eerst aanmeld op de website krijg je een verificatie-mail. Activeer je account door op de link in deze mail te klikken.

Stap 3:
Na een succesvolle activatie en het ontvangen van een bevestigingsmail met een wachtwoord kun je inloggen.

Stap 4:
In het menu van het woondossier staan verschillende opties. Je kunt aanpassingen doen aan je gegevens, inschrijving, je wachtwoord en het digitale inschrijfformulier.

Stap 5:
Om je in te schrijven voor een woning klik je op “Digitaal inschrijfformulier”.

Dit inschrijfformulier voltooi je op de volgende manier:
NAW:  vul hier je persoonsgegevens zo volledig mogelijk in.
Financieel:  beantwoord hier de vragen over de financiering en voorbehouden.
Voorkeuren: geef hier aan welke woningen je voorkeur hebben.
Ondertekening: als je nog opmerkingen hebt mag je die hier achterlaten. Vul vervolgens de datum en de plaats in. Teken daarna digitaal het inschrijfformulier. Door aan te geven dat je de waarheid hebt ingevuld en door te klikken op ‘’inschrijven’’, heb je je inschrijving voor een woning voltooid!

Let op, er zijn al een aantal woningen onder optie, omdat je je woning voor de start verkoop kon reserveren. Kijk goed naar de verkoopstand. Als je je inschrijft voor een woning met een optant, dan kom je op de reservelijst voor deze woning.