Nieuwbouwwoningen in Sintmapark

Bij de koophuizen in Sintmapark is sterk rekening gehouden met de wensen van geïnteresseerden. Daarom komen er verschillende type woningen: rij- en hoekwoningen, twee-onder-een-kap woningen, starterswoningen en comfortwoningen. Hierbij heb je de mogelijkheid van levensloopgeschikt wonen (badkamer en slaapkamer op de begane grond). Ook kan je deze ruimte gebruiken voor een kantoor of werkruimte op de begane grond. Elke woning heeft een royale tuin en je parkeert de auto gewoon lekker naast de deur. Een deel van de woningen krijgt het Fijn Wonen-label. Deze woningen zijn betaalbaar, toekomstbestendig en worden supersnel gebouwd. Daarnaast zijn er enkele vrije kavels beschikbaar.

Woningaanbod

Op Nieuw Sintmapark komen acht nieuwe rij- en hoekwoningen en acht halfvrijstaande woningen met het Fijn Wonen-label. Comfortabel, compleet, duurzaam, energiezuinig en natuurlijk gasloos. Daarnaast komen er drie-onder-een-kapwoningen en vier-onder-een-kapwoningen. Bovendien zijn er acht kavels beschikbaar.

Fijn wonen op Nieuw Sintmapark in het kort:

  • All-electric (gasloos) en energiezuinig
  • Voorzien van PV-panelen en luchtwaterwarmtepomp
  • Vloerverwarming op begane grond en verdieping
  • Ruime zolder, met witte dakplaten afgewerkt
  • Luxe sanitair waaronder hangend toilet en handdoekradiator
  • Vorstvrije buitenkraan
  • Onderhoudsarm dankzij onder meer kunststof kozijnen
  • Aanpassing en uitbreiding naar wens
  • Korte bouwtijd

Nu in verkoop

SWK-garantie

Tenslotte valt de nieuwbouw van Nieuw Sintmapark vanzelfsprekend onder de SWK-garantie (Stichting Waarborgfonds Koopwoningen). Onze inspecteurs zien erop toe dat jouw woning voldoet aan de eisen die voortkomen uit de algemene garantie van de SWK. Daarbij wordt ook grondig bekeken of er op bepaalde punten al onderhoud vereist is. Door dit keurmerk weet je dat je bij de aankoop van een woning op Nieuw Sintmapark beschermd bent tegen eventuele risico’s.

Interesse?

Heb je interesse in een woning op Nieuw Sintmapark? Maak dan in een paar stappen je persoonlijke woondossier aan. Zo kom je in aanmerking voor jouw favoriete woning. Bovendien beschik je op één plek – online – over alle belangrijke informatie en documenten over jouw toekomstige woning. Handig toch?

Locatie van Sintmapark

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul het belangstellingsformulier in en we houden je op de hoogte.

Belangstelling